TOWNHOUSE Interiør:. Tlf: 22 69 99 55

Kontakt

Søk >>

HOMEMøblerTekstilerInteriørInspirasjonOm ossKontakt
Møbler >>StueSpisestueSoverom

DESIGN SOM ER UNIK

Våre produkter er designet slik at du selv bestemmer hvordan de skal se ut. Velg det produktet du ønsker og vi hjelper deg med å tilpasse det til din stil og ikke minst ditt hjem. Mange av våre modeller har inviduelle tilpasningsmuligheter.

Her på våre nettsider finner du en oversikt over mange av våre modeller, finn din favoritt og vi hjelper deg med resten!

Vi har enerett på flere spennende europeiske leverandører og sammen med dem leverer vi kvalitet, flekisbilitet og unikhet. Alle varene du finner hos oss har vi testet og vi garanterer god kvalitet.

Ønsker du å fornye stuen din?

Vi tilbyr et bredt spekter av sofaer, stoler og paller fra Saxo Living, Englesson, Artwood i tillegg til våre egne modeller som produseres i Portugal. Vi har et stort utvalg av soafer som kommer i 2 og 3 setere i tillegg til våre populære hjørnesofaer.

Eller er du kanskje på jakt etter et spesielt speil eller et teppe?

Vi hjelper deg gjerne med å fornye hjemmet, kontoret eller hytta


Vi tar også på oss små og store interiøroppdrag hjemme hos dere, på kontoret eller på hytta. Bruk vårt kontaktskjema, beskriv hva du trenger hjelp til og vi kommer med et uforpliktende tilbud.


Design by Rødvik. Copyright HOME 2008