TOWNHOUSE Interiør:. Tlf: 22 69 99 55

Kontakt

Søk >>

HOMEMøblerTekstilerInteriørInspirasjonOm ossKontakt
Tekstiler >>TekstikolleksjonGardintilbehørSolavskjerming

Velg blant mange tusen stoffer fra våre spennende europeiske leverandører

Hos TOWNHOUSE Interiør kan du velge blant flere tusen stoffer. Vi fører et stort utvalg av stoffer i:
lin
bomull
lin og polyester
silke
sateng
taft
blandingstoffer

Det unike med våre tekstiler er at mange av de kan brukes både som trekk til stoler, sofaer og som gardiner. De gir deg stor frihet når du skal velge tekstiler hjemme.

Vi fører et bredt utvalg av våre stoffer på rull i butikken. I tillegg kan du bestille metervare av resten av kolleksjonen. Vi låner ut prøveheng av stoffene, slik at du kan ta dem med hjem og se hvordan de passer til resten av ditt interiør. Ønsker du hjelp av våre flinke interiørkonsulenter - så kommer vi gjerne på besøk.

Våre tekstiltjenester
Hos TOWNHOUSE Interiør syr vi og tilpasser gardiner, rullegardiner, plissegardiner, liftsøm på mål. Vi har knyttet til oss lokale leverandører av sømtjenester som innehar høy kunnskap og kompetanse innenfor området, som vi samarbeider med.

Vi tilbyr søm av:
-gardin- og lifter
-panelgardiner og 1700 talls rullegardiner
-sengeskjørt og sengetepper
-puter

Vi har stor kunnskap om gardiner og alle mulighetene de gir. Med våre stoffer, vår kunnskap og våre leverandører kan vi gi deg akkurat det du ønsker det med god kvalitet! Om du bare kunne tenke deg nye gardinstenger eller en ny form for oppheng, ta kontakt og vi vil hjelpe deg!


Design by Rødvik. Copyright HOME 2008